Wednesday 20 July 2011

Csajok, baleset

Julius 15-17. Shipham, Eszter lak.
Az elmult hetveget Esztinel toltottuk paran, nevszerint Sara (hasonszoru blogiro), Agnes asszony, Eszxti (ballago au pair) es en. Kesobbiekben csatlakozott hozzank egy csaladjaval kintelo magyar lany Lilian is.

Pentek este -  rohanas, keses, Gloucester vasut, Sara. Sikerult egy darabban megtalalni egymast es tovabb menni Shipham fele. Utkozben megalltunk egy ASDA-nal, ahol beszereztuk az aznap esti betevot es egy Toy Story-s lunchbox koltemenyt, mint Eszxti egyek bucsu ajandeka. Haha.. Plusz vettunk egy aligha az alkalomhoz illo kartyat, Good luck with Moving to your New Home feliratfeleseggel :) amint epp igy athuzva adtunk at. :) Hihi.

Kesve, de megerkeztunk. A meleg fogadtatas utan leultunk kajcsizni es pletyalni. Apropo, Eszxti csaladja egesz hetvegen kempingelt, ugyhogy atvettuk az uralmat, mindenfele ellenallo ero nelkul.
A csalad macskaja botranyos kulsovel van felszerelve. Azon meg a termeszetfeletti sem segithet. A kutyus cuki, ilyen kis padlocirkalo terrier. Magyar nev forditassal elve, en Marcsinak neveznem. :) Lehet ezzel vitatkoznanak a lanyok, de ez van. A tenyeknel semmi sem ridegebb. :)




Keson fekudtunk, keson keltunk. Lazak voltunk. Eszxti egy meleg lelku haziasszony, surgott-forgott korulottunk. Reggelre zabkasa, jo meleg... gyumikkel. Ki lettunk szolgalva, majdnem borravalot is adtam a hazigazdanknak. :)
Hosszadalmas pipere utan vegre utnak indultunk a helyi Tesco-ba.




Itt osszefutottunk Zsuzsival, feltankoltunk az estere es irany vissza Shipham.









 Esett, beborult, fasza. Mindenkire rajott az alom, Eszxti ugy dontott enged a kisertesnek es elment delutani szunyara, mint a nyugdijasok. :) Ezutan felszakadozott a felhozet, elokerult a nap. Kicsalogatott minket. Eszxtit hatrahagyva elmentunk egy kis setara. Meg Marcsi kutyat is porazra vertuk es elhurcoltuk. Utkozben Sara - aki mar jart elotte Shiphamben - megmutatta a kocsma iranyat, szukseg esetere. Felcaklattunk valami dombon levo kisutra, kattintgattunk, mig az ujjbegy el nem zsibbad, majd vissza fele vettuk az iranyt. Lefele haladva, az ut jobb oldalan lattunk egy rakas birkat, aztan egy tehen familiat. Ket kicsi es ket - vagy masfel - nagy. Azert masfel, mert az egyik tehen kisse hianyosnak bizonyult vegtagilag. Nem tudtuk kivenni, hol lehet az eleje vagy a vege, levegot venni pedig vegkepp nem lattuk. A foldon fekudt erdekes pozicioban.. Doglott tehenet meg sosem lattunk, legelo kozepen pedig vegkepp nem. Addig alltunk, vartunk, hogy mozduljon, mig vegre felkialltottam, es egy hangos 'heee'-vel magunkra vontunk a latszolagos 0,5 tehen figyelmet. OK, feje megvan, meg pislog is, tehat minden rendben.





5-6 kozott erhettunk haza. Tovabbra is napsutes. Eszxter meg mindig az igazak almat alussza. Mi pedig elkezdtunk a trampolinon ugralni



- ahol tortenetesen kiment a terdem. Haha. Well done! Utolag minden vicces, bar ha jol emlekszem, mar akkor is csak rohogtem kinomban.. szo szerint. Szornyen fajt, orditottam, mint a faba szorult Micimacko. Ahh, csajok, a Ti abrazatotok frissen lebeg elottem. Falfeher arc, kidulledt 'mi a francot csinaljunk most' szemek.. Szerencse, hogy ott voltatok nekem, kulonben sosem szallok le magamtol arrol a trampolinrol. Behurcoltak es letettek a kanapera. Eleinten aranylag okes volt minden, nem is dagadt meg semmi. Annyira nem tudtam, na jo egyaltalan nem tudtam raallni, de attol meg elvonszoltuk magam a WC-ig, ahonnan mar onerobol nem tudtam leszedni magam, csak segitseggel. Kinos, meg vicces.. :D Hogy hivatalossa tegyem, a lanyok hihetetlenul megalltak :D helyettem is a helyzetet. Vartunk durvan egy oracskat, talan volt az ketto is, ki emlekszik mar... Aztan bevittek Agnes asszony automobiljaval a Bristolban leve surgossegire - amit azota is imadunk, szivunkbe zartunk.. foleg Lindat..  :) Bristolrol annyit, hogy nem eppen a kozbiztonsagrol, annal inkabb aktiv ejszakai eleterol hires. Linda pedig egy fekete oves alkoholista neni, aki mellesleg felig suket, raadasul a varoterem nyitott ablakan keresztul kintrol befele cigizik. A bristoli surgossegi meger nehany sort. A bejaratnal flaskabol ivo emberek, a felvagott errel erkezo, homoszexualitast szimbolizalo zaszlot olelgeto fiatal sracok, Linda, veres hatu kisfiu, betort feju erosen gyanus focidrukker... extra lassu ellatas, bunka noverek.. Mi elvoltunk, mint hal a vizben, dumaltunk, en 1-2 ora varakozas utan kaptam nehany tablettat, amelyeknek - miutan jol meggyotort a nover - eros fajdalomcsillapito hatasa volt ergo be is kabultam. Sikerult rotgenre is menni. A tolokocsim a korhazzal lehetett egyidos. Csak huzni lehetett.. Agi elvolt vele.. :)
Ejfel utan hazaindultunk. En bealudtam a kocsiba. A kovetkezo dolog, amire emlekszem, hogy a csajok szednek ki a kocsibol. Este a kanapen aludtam.


Masnap a host nagyapam es unokaoccse jottek le ertem, mivel nem tudtam volna hazavezetni.

Holnap pedig repulok. Taxival megyek ki Lutonra, amit a nagymama fizet. Ott majd altologat egy segitokesz wizzaires, aztan irany haza.. Meg jelentkezem..

Pusza
Melinda

5 comments:

  1. Jézusom Melinda...pont most történt ez is mikor jössz haza :S Szegénykém sok sikert a haza úttal!! Gondolni fogok rád és remélem, hogy sikeresen haza érkezel!! Aztán majd írj egy üzit, h minden okés... Jobbulást drága!! Puszi!

    ReplyDelete
  2. Az biztos, hogy nem semmi hétvégéd volt :P Amúgy múlt hétvégén ért véget a Bristol Pride nevű - asszem egy hetes - programsorozat, szombaton egész nap egy csomó, a szivárvány színeiben pompázó ruházattal "ellátott" egyénbe futhattunk mindenhol kb Felejthetetlen élmény volt :D:D
    Fő a pozitivizmus és jobbulást!!! xox

    We're going home, finally!!!

    ReplyDelete
  3. Te jó ég, Melinda! Uhh... Na, jó. Nem sajnálkozom, mert nem vall Rád a negatív gondolkodás, így ilyen hangvételű komment sem illik ide. :) Nem tudom, hogy hiszel ilyenben vagy sem, de általában végtag törések, zúzódások stb. általában megálljt parancsolnak a gazdájának, hogy pihenjen, figyeljen magára, és ne csak másokra meg a munkájára. Ez amolyan lelki megközelítés. :) A család mit szólt egyébként? Jobbulást és élvezd az itthonlétet!:) Puszi!

    ReplyDelete
  4. Ahh Melcsi,
    mosolyt csalsz az arcomra, pedig azért volt ott görbület..nem is egyszer. Örülök,h ennyire pozitívan írsz :)
    Sokminden történt, de túlleszünk, túlleszel rajta!

    - Az előttemszólóval egyetértek!
    - A kutya MarDZSi :P

    A képek pazarul sikerültek,alig várom őket!!

    Puszcsi

    ReplyDelete
  5. Hopp duplán írtam az általában-t. Na, mindegy. :) Tényleg klasszak a képek nagyon. :)

    ReplyDelete