Tuesday 14 August 2012

egy keddi délután

na helló again!! :)

van egy "rossz" és ugyanakkor egy jó hírem.. A helyi ruhagyárból nem jelentkeztek azóta sem. Képzeljétek, állítólag "elkeveredhetett" a CV-m, mert amúgy sem volt megfelelő, mivel az egyik titkárságon dolgozó néni szerint kézzel írott volt :O közbe bazira nyomtatott volt, mivel a gépen írtam és az emailemről nyomtattam ki de ugyan mindegy :D kissé negatív ez a merőben érdekes hozzáállás... úgyhogy újat kellett beadni. Hát legyen. Holnap reggelre az is le lösz adva (bocsi, hétvégén itt volt egy szegedi új-ismerős a városba).

Na a jó pedig, hogy keresztanyám épp ma kért föl (ez a szegedi ismerősöm pesti akcentusa), hogy menjek állandóra a magántanszobára (heti 5x 3óra). Egy, tapasztalat szerzésnek nem utolsó, sőt, tudjátok imádom a kölköt. Kettő, be lennék jelentve, tehát tök hivatalosan lenne egy egész jó kis szakmai tapasztalatom... Azt hiszem igent mondok... Köll a pénz, meg no, jó állás lesz az.

ja, és most pedig orbitális nyaralás-riszörcs folyik nálam. Hogy Mo-ról menni bárhova is de drága, jó Isten! Ahova szeretnék nézni helyet szörnyen drága (Ciprus), ahova még lenne is pénz elmenni meg olyan kétes, vagy inkább túl elérhető?!:P Nem tudom. A lényeg dögleni és szórakozni szeretnénk... tanácsok more than welcome!

xo melcsi

1 comment:

  1. Azt mondják Paralia nagyon jó hely! Bulizós és ott a tenger.. lehet dögleni.

    Horvátország szintén nagyon szép, és viszonylag közel is van. Persze ha pécsi lennék tuti minden nyáron oda járnék.

    Igazad van amúgy, Magyarországról minden milyen drága! Főleg kelet-Mo-ról. Innen nem idnulnak még nagyon buszok sem nyugatra. Ahhoz minimum Pestig kell menned. És ugye az is pénz. Pedig szívesen túráznék egy hosszú hétvégét Ausztria emelkedőin.

    Szóval, ha nyaralásban gondolkodsz, akkor válaszd Görögo. közelebbi részeit, vagy Bulgáriát még erősen tudom ajánlani! :)

    pusz

    ReplyDelete