Wednesday 17 August 2011

Quick Update

Helló mindenki!


El voltam havazva így nyár végén :) Péntek délelőtt vagy ma este adok egy bővebb végkifejletet az eddigi nyaramról, még mindig Magyarországról! :)

Ami ennél is fontosabb, szeretném ha Ti magatok is adnátok egy-két infót, érdekelne hogyan telt/telnek a nyár utolsó hetei az olvasók számára!

puszi



6 comments:

  1. Tudosítás kiwiföldről: freeeeezing van ideát gyerekek! :))) Még hóharmat is volt egyik reggel. Pfuuu. xD Ha meleg lenne össze-vissza kirándulhatnék, de így? Grrr
    Egyéb érdekességek: az autón ma bekapcsolva felejtettem a lámpákat és lemerítettem az aksit, gyalog kellett Lucyért mennem és elmondanom neki, hogy mekkora barom vagyok. :DD hahahaaaa
    Jah és befestettem a hajam. :) Sötét barnából sötét vörös lettem.
    Kb ezek vannak. :)) Puszi, xoxo
    Angi

    ReplyDelete
  2. Hello!
    Egyedül vagyok. Megint, bár ma jön a felmentősereg,Dalma személyében.
    Ja igen, ha nem a nyulak étetét veszélyeztetem, akkor a fagyasztóajtót csukom be rosszul és várom,hogy újra -22 fok legyen odabent ;)
    Csak a szokásos :P
    xoxo

    ReplyDelete
  3. örülök az ápdétnek

    Svájcban annyi van hogy meleg van de rohadtul, így fürödtem a tóban

    vasárnapig a hegyekben leszek, 3000méter + szóval ott meg hideg lesz

    2 hét múlva meg már otthon vagyok...
    asszem váltjuk egymást :D

    :*

    ReplyDelete
  4. Szia!

    Már vártam a jelentkezésed. :) Én kirándultam Miskolc-Tapolcán, Ópusztaszeren, és Egerbe megyek hétvégén. :) Angolt tanulok, angolra járok, mert nekem még kell egy másik nyelvvizsga, hogy kezemben legyen a diploma. Közbe gyakran eszembe jutsz Te is, meg több au-pair, hogy ha nem is anyanyelvi környezetben, de én is elsajátítom a nyelvet. :) Legalábbis olyan szinten, hogy sikerüljön a szaknyelvvizsgám. Közben pakolok, mert költözünk. Ja, meg nézegetem a blogod, hogy van-e új poszt, és írogatok a sajátomba. :)
    Puszi!

    ui.: Remélem, nem gond a részletes válaszom. *-*

    ReplyDelete
  5. update good! :)

    én fősulira készülök: aktiváltam magam a rendszerben, kollégiumba jelentkeztem, de elutasították... előtte nyaralni voltunk, de a rossz idő miatt előbb befejeztük. hétvégén viszont Miskolctapolcára és környékére megyünk lazítani. szép hétvégét Neked is! :)
    puszi

    ReplyDelete
  6. Szia!

    Már várom a bővebb végkifejletet! :)

    A nyaram eddig családkeresősen, angolozósan, pizsipartisan, bulizósan telt/telik. :)

    Remélem a lábad rendben van!
    Rita :)

    ReplyDelete